KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Karaelbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Değerler Kulübü Aralık ayı hedef kazanımı yardımseverlik ve merhamettir. Bu çalışma kapsamında Okulumuz öğrencileri,  Karaelbistan Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde ziyaretçi kabul edebilen çocuk hastaları ziyaret etti.

Ara

27 Aralık 2023 Tarihinde 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için ülke genelinde ortak yazılı sınav yapılacak.

Türk Dili ve Edebiyatı Dersi 1.Dönem 2. Ortak Yazılı Sınavı 27 Aralık 2023 tarihi  saat 09.40 da başlayacaktır.

Matematik Dersi 1. Dönem 2. Ortak Yazılı Sınavı 27 Aralık 2023 tarihi saat 11:00 de başlayacaktır.

Ara

Depremden dolayı, yağmur giderlerimizde meydana gelen problemlerin Elbistan İtfaiyesi ekiplerinin yardımları ile onarımları yapılmıştır. İtfaiye ekipleri ve Tesisat Bölümü Öğretmenimiz Özkan KAYA öğretmenimize gösterdikleri gayretler için teşekkür ederiz.

Kas

28 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00'da okulumuz konferans salanunda velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Okul Servis Araçları Denetimi Yapıldı

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında, okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından düzenlenen çalışmalarla yangın güvenliği, afet eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fatih ÇETİN, Okulumuzu Ziyaret Etti...