KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Karaelbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

2023/2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIMIZ BAŞLADI

Haz

Yıl sonu öğretmenler kurulu toplantısı okul müdürümüz Sayın M. Halil YALÇIN başkanlığında online olarak gerçekleştirilmiştir.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yıl sonu karne töreni gerçekleştirildi.

Nis

OKULUMUZUN TADİLATI KAYSERİ VALİMİZ SAYIN GÖKMEN ÇİÇEK'İN EMİRLERİYLE GRUP AVENIR TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. KEMTAL AİLESİ OLARAK KAYSERİ VALİMİZ SAYIN GÖKMEN ÇİÇEK'E VE GRUP AVENİR ÇALIŞANLARINA TESEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

Okulumuz öğrencilerine çağımızın önemli bir sorunu olan bilişim suçları, siber zorbalık, bilinçli internet kullanımı ile ilgili okul rehberlik servisi tarafından seminer verilmiştir.

Ara

Siber suçlarla mücadele kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Sİberay projesi semineri düzenlenmistir. Okulumuz Bilişim Teknlojileri Bölümü bu düzenlenen seminer katılmıştır Proje ile yakından ilgilenmektedir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda değişik etkinlikler ile kutlandı. Biz de bu vesileyle KEMTAL ailesi olarak başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve şehit öğretmenlerimizi saygıyla yad ediyor tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş Kızılay Eğitim Direktörü Oktay GÜNDÜZ okulumuzda kan bağışı, organ bağışı, kök hücre nakli konusunda seminer düzenlemiştir. Öğrenci ve personelimiz Kızılay farkındalığı kazandırılmak adına faydalı bir çalışma olmuştur.

Kas

Tüm yurtta olduğu gibi Karaelbistan Meslkei ve Teknik Anadolu Lisesinde de Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Sevgi, Saygı ve Özlemle Anıyoruz...

Kas

Okulumuz müdür yardımcılığı görevine Cabir ÜNSAL atanmıştır. KEMTAL ailesi olarak okulumuza hoş geldiniz diyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Kas

ELBİSTAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BAŞLATILAN KİTAP OKUMA PROJESİ OKULUMUZDA DA YÜRÜTÜLMEKTEDİR...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri 25 Ekim Salı günü gerçekleşen güneş tutulmasını gözlemlediler.

Ekm

Okulumuz öğrencileri edebiyat öğretmeni Onur KAŞ öncülüğünde Kahramanmaraş'a kitap fuarını gezmeye gittiler.